Veel gestelde vragen (FAQ)

Er zijn 2 manieren om de service te stoppen:

1: Via sms: je kunt je uitschrijven op elk moment door "STOP" naar 9656 te sturen. Je wordt dan onmiddellijk uitgeschreven.

2: Via e-mail: Je kunt een email sturen met daarin het mobiele nummer dat uitgeschreven dient te worden naar consumer@cmtelecom.nl

Wanneer je op het internet aan het surfen bent kun je onze diensten tegen komen, misschien dat je het wilt uitproberen. (Normaal gesproken wordt er van je verwacht dat een vraag moet beantwoorden of een puzzel moet oplossen, met de mogelijkheid een prijs te winnen). Als je de puzzel hebt opgelost of de vraag hebt beantwoord, wordt er gevraagd om je mobiele nummer in te voeren in het vak dat is weergegeven op de website. Nadat jij je nummer hebt ingevuld ontvang je een gratis bevestigingsbericht. Op het moment dat jij dit bevestigingsbericht bevestigd speel je officieel mee om een prijs te winnen.

Als je bent ingeschreven voor de Momoxxio dienst betaal je €12 per week.

Al het geadverteerde materiaal omschrijft duidelijk dat het om een abonnementsdienst gaat. Verder, na de inschrijving ontvangt de klant een gratis bericht waarin de kosten nogmaals worden vermeld, hoe vaak er berichten worden gestuurd, hoe de klant zich moet uitschrijven en een website voor meer informatie over de dienst.

We sturen geen berichten naar nummers die niet zijn ingeschreven bij onze diensten. Misschien herinner je het aanvragen van de dienst niet meer. Wees voorzichtig wanneer jij je telefoon uitleent aan anderen. Het abonnement is alleen actief als jij het geïnitieerd hebt.

We begrijpen dat dit een onplezierige situatie voor je is. Om je kind uit te schrijven van onze dienst stuur een bericht met daarin "STOP" naar 9656. Voor andere manieren om uit te schrijven zie vraag 1.

Er wordt contact opgenomen met de winnaars, binnen 5 werkdagen nadat de promotie is beëindigd, door een van onze werknemers.

Voor alle andere vragen, stuur alsjeblieft een email naar met daarin je vraag en telefoonnummer naar consumer@cmtelecom.nl